Reviews

 

We horen graag wat je van Flowers & Foodies vindt. 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Mirjam de Winter
22 dagen geleden

Echt een geweldige aanrader! Alles ziet er supermooi uit, maar is ook nog eens ontzettend lekker, gezond en vers. We worden elke keer weer verrast met heerlijke creaties die echt helemaal tot in de detail af zijn. Ook fijn om zakelijk indruk mee te maken bij klanten en ze een zakelijke lunch te laten verzorgen! We gaan zeker vaker bij jullie bestellen, tot snel en bedankt:)!

Loes Verbraak
5 maanden geleden

Heerlijke vaderdag lunch gehad met 10 personen.
Alles zeer vers en bijzonder smaakvol. Turks brood, kipsalade, brood met brie en vijgen, wraps met zalm, en garnalen spiesjes. En alles keurig thuis bezorgd, op houten planken: TOP: zeker voor herhaling vatbaar!!

Daniëlle Verregghen
7 maanden geleden

Fantastische borrelschalen geleverd. Mooi opgemaakt, goed gevarieerd en veel. Met een lekker soepje erbij hoefden we niet meer te eten. Ook de taarten waren heerlijk. Met moederdag ook al verwend met een heerlijk ontbijt!

Saskia
7 maanden geleden

Alles zeer netjes verzorgd, bijzonder lekker en je kan altijd je eigen wensen bespreken. Geweldige producten. Persoonlijke en uitstekende service!

Lesley
7 maanden geleden

Super lekkere, mooie en verzorgde high tea! Zeker voor herhaling vatbaar en ook nog eens een super goede service!!

Charlotte
7 maanden geleden

Als je iets lekkers wilt bestellen ben je bij Flowers en Foodies echt op de juiste plek!
Wij hebben al een aantal keer iets besteld. Altijd vers gemaakt, helemaal naar wens samengesteld en waar wij heel blij van worden is dat er ook producten te bestellen zijn zonder toegevoegde suikers! Echt geweldig! Iedere bestelling is weer een feestje als de doos open gaat! Netjes opgemaakt en een lust voor het oog om te zien maar bovenal echt heel lekker!
Mooi is dat ook over het milieu wordt nagedacht!
Je kunt altijd contact opnemen met de dames om af te stemmen, ze hebben goede ideeën, denken met je mee en kunnen jouw wens vangen in geweldige creaties!
Ook voor leuke brievenbus pakketjes kun je hier terecht! Neem zeker een kijkje op de site!

Miranda
7 maanden geleden

Heerlijk eten met veel liefde bereid en dat proef je! Verder een super service!

Yvette
7 maanden geleden

Lieve Flowers & Foodies,
Al menig x wat gedeeld voor jullie en nu eindelijk eens zelf in reallife uitgeprobeerd... Zoals de foto's eruit zien, met al jullie mooie creaties, zo is de smaak ook. Super lekker! Mooi geserveerd, echt met aandacht gemaakt.
We hebben echt genoten en gesmuld. Super dank je wel, nogmaals.
Liefs Yvette

Mariska v E.
7 maanden geleden

Flowers & Foodies hebben een geweldige high tea verzorgd voor bij mij thuis. Alles was mooi opgemaakt en het smaakte ontzettend lekker! En de hoeveelheid was ruim voldoende. We hebben er twee dagen van gegeten. Flowers & Foodies bedankt voor de prachtige producten, maar vooral voor de verschillende smaakexplosies die het eten te weeg bracht! FANTASTISCHE zaak!

Thijssen-Schreuder
7 maanden geleden

Hier regelmatig workshops gevolgd. Hele mooie materialen en zeer creatieve stukken waarmee je naar huis gaat. Het is SUPER gezellig! Ik word hier altijd vrolijk. Ook al eens wat lekkers besteld voor te eten. ZEKER voor herhaling vatbaar!

Rating: 4.3333333333333 sterren
6 stemmen